Dakota Fanning

El Neciklopedio
Iri al: navigado, serĉi

" Por ni restas esperi nur pri tio, ke ne temas pri persona malŝato al ni, sed nur pri iuj politikaj ambicioj."

~ Carlos Valderrama pri ĉi tiu artikolo

"Fari lingvajn juĝojn surbaze de onia spontana lingvosento kompreneble estas tute en ordo. Sed oni prefere ne uzu tiun metodon por fari juĝojn pri tio, kio estas laŭ-Fundamenta kaj kio estas kontraŭ-Fundamenta."

~ Emmy Rossum

"Zamenhof estis konscia pri la belsoneco de Esperanto."

~ Emma Roberts

Hannah Montana Dakota FANNING (naskigita 23-an de februaro, 1994) estas usona aktorino. Ŝi estas konata profesie kiel Dakota Fanning. Ŝi ankaŭ estas la pliaĝa fratino de alia infana aktorino, Elle Fanning.[1]

Kiel infana aktorino

Filmografio[redakti]

Jaro filmo Rolo Notoj
2001 Father Xmas Clairee 20-minuta filmo
I Am Sam Lucy Diamond Dawson
2002 Taken [2] Allison "Allie" Clarke/Keys Miniserio
Trapped Abigail Jennings
Sweet Home Alabama Melanie [3]
Hansel kaj Gretel Katie
2003 Uptown Girls Lorraine "Ray" Schleine
The Cat in the Hat Sally
2004 Man on Fire Lupita Martin Ramos
2005 Hide and Seek Emily Callaway
War of the Worlds Rachel Ferrier
Lilo & Stitch 2 Lilo
Dreamer Cale Crane
Nine Lives Maria
2006 Charlotte's Web Fern Arable
2007 Hounddog Lewellen
The Secret Life of Bees Lily Owens Anoncita
2008 Coraline Coraline [4] farota

Notoj[redakti]

  1. Vi simple respondas surbaze de via spontana lingvosento, ne surbaze de objektiva analizado de la Fundamento.
  2. Vidu, sinjoroj. Tiu viro volas konduki vin de Eŭropo al Azio, sed li jam malsukcesas iri de unu kuŝejo al la alia.
  3. Malbela sono ! diable, kial ?
  4. Ĉe sincera deziro plibonigi la revuon, oni skribus al ĝiaj redaktoroj, prezentante siajn opiniojn kaj proponojn.